Praktische informatie

Woestijnstad Iram el-Ubar

Wanneer

Nox Arabica IV: Exploratie vindt plaats op 23-24-25 maart 2018.

Waar

De Binnenheide
Loonse Molenstraat 49
5175 PS Loon op Zand

Voor wie?

Nox Arabica is een evenement voor de speler die van intrige en mysterie houdt, in een wereld geïnspireerd door de vertellingen van Duizend-en-een-nacht.

De nadruk van het rollenspel zal liggen op machtsverwikkelingen en emotioneel spel, gebaseerd op de sociale verhoudingen binnen de samenleving. Vechten is iets wat weinig tot niet zal voorkomen. Daarnaast streven we naar een hoge kostuumstandaard en aankleding.

Of je nu een liefhebber van dit genre bent of juist geheel niet kent, lees hoe dan ook even de pagina 'voor je je inschrijft' door en beslis daarna of het verstandig is om en of je deel wilt nemen aan Nox Arabica.

Prijs

De prijs voor Nox Arabica IV Exploratie zal 80 euro bedragen. Na 1 januari 2018 zal de prijs met 10 euro stijgen naar 90 euro.

Voor deze prijs krijg je spel, binnenovernachting en 'all inclusive' eten en drinken. Er wordt echter geen alcohol geserveerd.

De catering is geheel gebaseerd op de Arabische en Indische keuken en zal een grote rol spelen tijdens het evenement.

Wat moet ik meenemen?

Er zijn stapelbedden met matrassen op de locatie aanwezig. Hiervoor dien je zelf een hoeslaken, kussen, kussensloop en slaapzak/dekbed mee te nemen. Daarnaast neem je natuurlijk je eigen persoonlijke spullen en kostuum mee. De slaapzalen zijn OC.

Crew en contact

Nox Arabica wordt georganiseerd door Judit, Therry Tennant, Tineke Bolleman en Cora Korsman in samenwerking met Evolution Events.

Het team is te bereiken op noxarabica@evolution-events.nl